Viorel Negoita

Sign Guestbook
Challenge Image

Current Entries

Viewing entries 271 through 300 (Total entries: 335)

Name:
f. monica (bucuresti)
Comments:
Ca si multi altii care au lasat aici cateva ganduri pentru Viorel, nici eu nu il cunosteam personal. In schimb, am petrecut multe ore calatorind (imaginar) alaturi de el si ceilalti prin wildwalk.ro sau prin povestirile prietenilor lui. Nu e corect ceea ce s-a intamplat.\n\nDumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa-l poarte mai departe pe muntii pe care i-a iubit cu atata pasiune!
Sunday, December 26 2004 - 12:26 PM
Name:
Tudor (Bucuresti)
Comments:
Dumnezeu are planurile Lui speciale cu cei pe care-i iubeste, chiar daca noua ne este foarte greu sa le patrundem si sa le acceptam...\nMulta putere familiei si prietenilor.
Saturday, December 25 2004 - 04:23 PM
Name:
Sofia (aproape de voi)
Comments:
Nu luati ziua de maine ca pe ceva firesc! Sa traim, sa iubim, sa spunem ce simtim... astazi... caci astazi suntem vii! Cu lacrimi sau cu zambete, ''azi'' e plin de culoare si contrast, precum clipele ce Goe le-a lasat in urma.
Saturday, December 25 2004 - 10:41 AM
Name:
kuno si petra (lyon)
Comments:
Am primit vestea chiar de Craciun si suntem bulversati de destinul tragic al lui Goe. Tot ce putem face e sa transmitem condoleantele noastre familiei si prietenilor. Fie-i tarana usoara!
Saturday, December 25 2004 - 09:45 AM
Name:
mihai (constanta)
Comments:
goe mi-ai fost cel mai bun prieten . fara tine nimic nu o sa mai fie la fel. sincere condoleante familiei. \n...si baieti aveti grija de Fane.
Saturday, December 25 2004 - 04:14 AM
Name:
Diaconescu Tudor (Bucuresti)
Friday, December 24 2004 - 04:00 PM
Name:
Sadeanu Mihai (Pestache) (Bucuresti)
Comments:
Viorel mi-a fost unul dintre cei mai buni prieteni inca de cand eram in liceu. Am urcat impreuna de multe ori si stiu ca muntele era una din cele mai mari pasiuni ale lui. El va ramane pentru totdeauna in inimile noastre, noi toti cei care i-am fost prieteni apropiati.
Friday, December 24 2004 - 03:36 PM
Name:
madalina (japan)
Comments:
pt.Bobu: te-ai despartit de sufletul tau pereche..e ucigator dar multi dintre noi nici macar nu l-am gasit inca...sunt alaturi de tine din tot sufletul ,fii un sprijin de acum inainte acolo unde era locul lui sa fie!
Friday, December 24 2004 - 08:05 AM
Name:
madalina
Comments:
N-am vazut niciodata ochi mai frumosi decat ai tai, te rog sa ii privesti din cand in cand pe toti cei carora le-ai luat-o inainte,de acolo de unde poti vedea toate varfurile si daca lumina dintre noi e prea puternica vom gasi noi drumul catre tine.. vom veni cu mult drag si fara frica stiind ca esti acolo.....
Friday, December 24 2004 - 07:59 AM
Name:
ELIZA
Comments:
Pt. Bob:tot timpul vorbea numai de tine. Nu credeam ca va poate desparti ceva. Ramai cel mai bun prieten al lui. Va leaga muntele si amintirile, mult prea multe. Sper din tot sufletul sa le poti suporta, macar tu.
Friday, December 24 2004 - 07:32 AM
Name:
ELIZA
Comments:
Pt. Bob:tot timpul vorbea numai de tine. Nu credeam ca va poate desparti ceva. Ramai cel mai bun prieten al lui. Va leaga muntele si amintirile, mult prea multe. Sper din tot sufletul sa le poti suporta, macar tu.
Friday, December 24 2004 - 07:32 AM
Name:
ELIZA
Comments:
Pt. Bob:Tot timpul vorbea numai de tine. Ai fost intr-adevar cel mai bun prieten al lui. Nu credeam ca ar putea sa va desparta ceva. Si totusi va ramane muntele si mult prea multe amintiri. Sper sa ai puterea sa le suporti.
Friday, December 24 2004 - 07:28 AM
Name:
ELIZA IONITA (BUCURESTI)
Comments:
L-am asteptat o viata si l-am pierdut intr-o clipa. Tot ce-am trait mai frumos, el mi-a oferit.\nTot timpul pleca, niciodata nu stia pe ce drum si nici unde o sa ajunga. Scopul era sa urce cat mai sus. \nRamane vesnic in inima mea.\n
Friday, December 24 2004 - 07:22 AM
Name:
CORNELIA
Comments:
Imi pare rau! Imi pare tare rau ca se intampla asemenea lucruri in viata. E nedrept! Cum putem sa mai visam acum cand cei care isi implinesc visele au asemena soarta?
Friday, December 24 2004 - 07:17 AM
Name:
Alex (Bucuresti)
Comments:
Plangeti ca s-a dus...dar s-a dus cum poate si-ar fi dorit ...liber ...pe munte\nDumnezeu sa-l odihneasca.
Friday, December 24 2004 - 06:01 AM
Name:
Oana Marin (Bucuresti)
Comments:
Dumnezeu sa-l ierte!\n\nDa Dumnezeu nu are ce sa ierte, ca orice pacat ar fi avut Goe era din prea multa iubire de viata, deci de Dumnezeu, poate asta e... Dumnezeu o fi apreciat prea mult...\nGOE sa-i ierte pe toti cei ca mine care desi il stiau nu au reusit sa-l cunoasca cu adevarat, cei care nu-i stiu decat bucuria si rasul, cei care au avut indolenta sa creada ca va fi tot timpul aici.\nPe cel mai inalt munte, acolo trebuia sa fie Goe... a luat-o doar pe scurtatura
Friday, December 24 2004 - 05:01 AM
Name:
grigore cristian teodor (bucuresti)
Comments:
Am avut onoarea sa-i fiu coleg...un om cu adevarat bun ...un om deosebit....vesel, cu un umor aparte...pacat....nu stiu ce sa mai spun si nici nu cred ca mai conteaza...pe 6 dec eram impreuna la Poiana Brasov si acum......e incorect si nedrept......fara logica....\nDumnezeu sa-l odihneasca!
Friday, December 24 2004 - 04:59 AM
Name:
iulia
Comments:
fane, daca ai puterea sa mai citesti randurile astea, as vrea sa vorbesc cu tine. daca poti da-mi o adresa, un numar, orice... te rog.
Friday, December 24 2004 - 04:48 AM
Name:
adriana damgalin (bucuresti)
Comments:
Vestea a cazut ca un fulger, astazi, 24 decembrie... Nu pot sa cred ca a plecat de langa noi un om pe care l-am admirat pentru sufletul lui curat si bun dar si pentru curajul si devotamentul sau pentru munte. Nu vroiam sa cred ca zicala ''dragostea ucide'' este adevarata!!! El a iubit muntele cu pasiune, iar muntele, egoist, a vrut sa-l aibe numai pentru el... a fost mai puternic decat noi toti ceilalti... Condoleante familiei indoliate. Dumnezeu sa-l odihneasca! Va ramane mereu viu in amintirea noastra. Echipa ASBIS Romania
Friday, December 24 2004 - 04:26 AM
Name:
Gabriela Tudor
Comments:
Poate ca Dumnezeu l-a vrut acolo sus, linga cei buni, la el acasa, in muntii lui...\nCe mare tristete insa ca n-a apucat sa-si duca mai departe frumoasa nebunie a celor alesi, din care facea cu certitudine parte!\nPutere celor dragi iar lui pacea si bucuria pe care le gasea acolo sus...
Friday, December 24 2004 - 03:03 AM
Name:
Carmen FLOREA (Bucuresti)
Comments:
A trait frumos si intens fiecare clipa, de parca stia ca timpul se va opri pentru el in pragul Tineretii. Patima Muntelui l-a pierdut, ca orice Patima care ucide.\nS-a dus in Ceruri printre Ingeri sa slaveasca Nasterea Domnului! \nSa-i fie tarina usoara si calea luminata, acolo sus pe Muntele Domnului!
Friday, December 24 2004 - 01:53 AM
Name:
eden (Constanta)
Comments:
Pe cei care ii iubeste, Dumnezeu ii cheama de tineri langa El.\n\nSincere condoleante familiei.\nDumnezeu sa-l odihneasca!
Friday, December 24 2004 - 01:33 AM
Name:
Cristian BOBOC (Bucuresti)
Comments:
Fane, am ramas noi, avem de facut muntii pe care-i planuisem cu el. TOTI MUNTII!!
Friday, December 24 2004 - 01:31 AM
Name:
Comments:
Dumnezeu sa-l odihneasca.\nIar tu Fane fi tare. Toata lumea este alaturi de tine.
Thursday, December 23 2004 - 04:16 PM
Name:
kyo-kywxz (Constanta)
Comments:
Eu nu l`am cunoscut .. dar ce am vazut aici pe acest site dupa decesul lui .. ma impresionat profund si sincer simt durere ... daca eu .. ca simplu necunoscut simt asta .. oare ce simte familia lui ? Nu cred ca isi poate cineva imagina!\nCondoleantele mele!
Thursday, December 23 2004 - 01:04 PM
Name:
coleg
Comments:
A FOST UN COLEG EXTRAORDINAR, MA UIT LA POZE SI NU-MI VINE SA CRED. \nDUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA!
Thursday, December 23 2004 - 01:01 PM
Name:
iulia
Comments:
...un inger care a incercat mereu sa ajunga mai sus decat ceilalti. acum a reusit.\nte vom iubi mereu. dumnezeu sa il odihneasca.
Thursday, December 23 2004 - 12:40 PM
Name:
MLL
Comments:
Dumnezeu sa il ierte si sa ii fie tarana usoara.\n\nA fost un coleg extraordinar....\n BAFTA ACOLO SUS !!!!
Thursday, December 23 2004 - 07:48 AM
Name:
C. ANTONIU
Comments:
DUMNEZEU SA-L IERTE SI SA-L ODIHNEASCA-N PACE...
Thursday, December 23 2004 - 04:57 AM
Name:
Andrei Vocurek (Bucuresti)
Comments:
Dumnezeu sa-l ierte! Sa-l pomeniti atunci cand va ganditi la munte si inaltime. E sus acum si poate e fericit. De ce oare e viata cruda? Condoleante familiei si prietenilor sai... Va fi mereu in voi, cu voi si pentru voi... prin VOI. Al vostru, Kerucov
Thursday, December 23 2004 - 04:23 AM
Powered by DRBGuestbook · PHP Web Hosting and Free PHP Scripts