Viorel Negoita

Sign Guestbook
Challenge Image

Current Entries

Viewing entries 151 through 180 (Total entries: 233)

Name:
Mihai Ionita (Muenchen)
Comments:
Viata isi urmeaza cursul ei insa nu voi uita niciodata. Balea va fi o destinatie pentru mine ori de cate ori voi veni in Romania, pentru un gand si un moment de reculegere.
Thursday, April 07 2005 - 06:24 AM
Name:
O MAMA INDURERATA (Bucuresti)
Comments:
Oare l-ati uitat deja pe Viorel ?\nMesajele voastre s-au oprit de mult la nr 81 .Nu mai aveti nici un gand pentru el sau un mesaj pentru cei care-l plang ?\n\n
Friday, April 01 2005 - 04:17 AM
Name:
bogdan bellu'
Comments:
tot aici suntem goe... sper ca esti pe munte...si ca ne privesti...
Wednesday, March 23 2005 - 08:40 AM
Name:
Comments:
au trecut deja trei luni de cand te-ai hotarat sa ne parasesti... DE CE?\nTot timpul vei ramane in inimile noastre si sigur ne vom revedea undeva, candva...
Monday, March 21 2005 - 03:16 PM
Name:
Negulescu Corneliu (Bucuresti)
Comments:
Nedreapta decizie a zeilor!Atat de frumos,de pur,de tanar!
Saturday, March 12 2005 - 05:08 AM
Name:
Mihai (Bucuresti)
Comments:
Cunoscut\nNu pot inca sa realizez ca e adevarat. Numai el nu trebuia sa plece asa devreme de pe Piatra asta nenorocita. Imi pare rau ca nu am apucat sa vorbesc cu el inca o data inainte de accident.Odihneasca-se-n pace
Tuesday, February 01 2005 - 09:57 AM
Name:
Simona Ciuca (Bucuresti)
Comments:
Astazi am incercat sa-l sun pe Vio. Imi era coleg la master si bun amic. Apoi am deschis site-ul pentru info si-am aflat. Cand afli ca a murit un om in varsta te consolezi cu ideea ca si-a trait viata. Cand afli ca cel ce a murit are aproape varsta ta nu poti sa spui decat de ce. Vio, sper sa vezi Everestul si sa pe plimbi pe el asa cum ti-ai dorit.
Saturday, January 22 2005 - 01:14 PM
Name:
Gabriel MICLAUS (Montreal)
Thursday, January 20 2005 - 12:17 PM
Name:
Manolache Mihai (Bucuresti)
Comments:
http://www.aello.ro/viorel/ - Pentru ca nu exista cuvinte
Monday, January 17 2005 - 06:31 PM
Name:
BODEA ADRIAN (ROMANIA)
Comments:
DE CE LI SE INTIMPLA LUCRURI ORIBILE ACESTOR OAMENI FRUMOSI ??E NEDREPT
Monday, January 17 2005 - 05:47 AM
Name:
Mihai Ionita (Muenchen, Germania)
Comments:
Au trecut 3 saptamani. In fiecare zi de luni o sa-mi aduc aminte de vacanta de sfarsit 2004, de drumul spre Balea, de urcusul de 7 ore pana la Balea Lac, de camera de la Paltinu din care a plecat in jur de ora 10, de privirile aruncate asupra muchiei in speranta de a-i mai vedea odata si de telefonul primit in jur de ora 14: ''Ce faci, pe unde esti?'' atat a apucat sa spuna inainte sa se piarda semnalul care nu a mai aparut niciodata. Acum urci culmea eternitatii, lasand in urma valea vietii in care locuim inca ... prietenii tai.
Monday, January 10 2005 - 06:02 AM
Name:
Fane
Comments:
Dupa doua saptamani de la tragedie inca stau si ma intreb cum? Unealta care te salveaza de la moarte in multe situatii pe munte, pe el l-a ucis... Incerdibil, parca as trai un cosmar din care nu m-am desteptat. Imi revin des amintirile din acele momente si de fiecare data lansez intrebarea ''daca...'' Din pacate timpul nu mai poate fi dat inapoi. Voi trai vesnic cu amintirea lui, nu va exista tura la munte fara sa ma gandesc la el.\nputeti sa ma contactati la adresa mistertz@gmail.com\n\n
Tuesday, January 04 2005 - 09:07 AM
Name:
Andrei Tudorache (Bucuresti)
Comments:
Dumnezeu sa-l ierte!\nDesi avea multe planuri frumoase si in acelasi timp foarte indraznetze, pentru unii, acum si le-a schimbat brusc. Pentru noi, prietenii lui, nu mai erau de mult foarte indraznetze pentru ca ne obisnuise cu asa ceva. Intr-un fel ne mandream cu el. Pentru mine a fost o onoare sa-i fiu prieten. Dar cineva acolo sus se pare ca a avut mai multa nevoie de el decat noi, prietenii si familia. Pare de necrezut. Odihneasca-se in pace!\nPS: Fane ai grija de tine!
Tuesday, January 04 2005 - 05:16 AM
Name:
Marius
Comments:
Dumnezeu sa-l odihnesca.
Monday, January 03 2005 - 04:17 AM
Name:
alex (Bucuresti)
Comments:
L-am cunoscut pe Goe de mult de tot....cand eram amandoi mult prea tineri ca sa intelegem viata. apoi drumurile ni s-au despartit, desi locuiam ''la o aruncatura de bat'' unul de celalalt. \n\nCondoleante familiei si prietenilor lui. Si Bob, continua ce a inceput el !!
Wednesday, December 29 2004 - 12:40 AM
Name:
ruxandra stamate (bucuresti)
Comments:
Desi cazand a urcat pe cea mai inalta creasta... cea a vesniciei...
Tuesday, December 28 2004 - 12:55 PM
Name:
Tony Ionescu (Bucuresti)
Comments:
L-am cunoscut pe Viorel in apr 2001 la AIESEC. M-am intilnit ocazional cu el; mi-ar fi placut sa stringem legaturile. Il invitasem undeva in simbata dinaintea nenorocirii. Am si acum mailul lui in cutie.\nVreau sa transmit condoleante familiei si prietenilor. E o mare pierdere. Dumnezeu ia la el doar pe oamenii foarte buni!
Monday, December 27 2004 - 09:03 PM
Name:
Adrian Satmari (Bucharest)
Comments:
Este o mare durere pentru toti cai care stiu ce inseamna muntele atunci cand dispare o asemenea persoana dintre noi. \nCondoleante familiei indurerate.\n\nDumnezeu sa-l ierte!
Monday, December 27 2004 - 01:01 AM
Name:
f. monica (bucuresti)
Comments:
Ca si multi altii care au lasat aici cateva ganduri pentru Viorel, nici eu nu il cunosteam personal. In schimb, am petrecut multe ore calatorind (imaginar) alaturi de el si ceilalti prin wildwalk.ro sau prin povestirile prietenilor lui. Nu e corect ceea ce s-a intamplat.\n\nDumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa-l poarte mai departe pe muntii pe care i-a iubit cu atata pasiune!
Sunday, December 26 2004 - 12:26 PM
Name:
Tudor (Bucuresti)
Comments:
Dumnezeu are planurile Lui speciale cu cei pe care-i iubeste, chiar daca noua ne este foarte greu sa le patrundem si sa le acceptam...\nMulta putere familiei si prietenilor.
Saturday, December 25 2004 - 04:23 PM
Name:
Sofia (aproape de voi)
Comments:
Nu luati ziua de maine ca pe ceva firesc! Sa traim, sa iubim, sa spunem ce simtim... astazi... caci astazi suntem vii! Cu lacrimi sau cu zambete, ''azi'' e plin de culoare si contrast, precum clipele ce Goe le-a lasat in urma.
Saturday, December 25 2004 - 10:41 AM
Name:
kuno si petra (lyon)
Comments:
Am primit vestea chiar de Craciun si suntem bulversati de destinul tragic al lui Goe. Tot ce putem face e sa transmitem condoleantele noastre familiei si prietenilor. Fie-i tarana usoara!
Saturday, December 25 2004 - 09:45 AM
Name:
mihai (constanta)
Comments:
goe mi-ai fost cel mai bun prieten . fara tine nimic nu o sa mai fie la fel. sincere condoleante familiei. \n...si baieti aveti grija de Fane.
Saturday, December 25 2004 - 04:14 AM
Name:
Diaconescu Tudor (Bucuresti)
Friday, December 24 2004 - 04:00 PM
Name:
Sadeanu Mihai (Pestache) (Bucuresti)
Comments:
Viorel mi-a fost unul dintre cei mai buni prieteni inca de cand eram in liceu. Am urcat impreuna de multe ori si stiu ca muntele era una din cele mai mari pasiuni ale lui. El va ramane pentru totdeauna in inimile noastre, noi toti cei care i-am fost prieteni apropiati.
Friday, December 24 2004 - 03:36 PM
Name:
madalina (japan)
Comments:
pt.Bobu: te-ai despartit de sufletul tau pereche..e ucigator dar multi dintre noi nici macar nu l-am gasit inca...sunt alaturi de tine din tot sufletul ,fii un sprijin de acum inainte acolo unde era locul lui sa fie!
Friday, December 24 2004 - 08:05 AM
Name:
madalina
Comments:
N-am vazut niciodata ochi mai frumosi decat ai tai, te rog sa ii privesti din cand in cand pe toti cei carora le-ai luat-o inainte,de acolo de unde poti vedea toate varfurile si daca lumina dintre noi e prea puternica vom gasi noi drumul catre tine.. vom veni cu mult drag si fara frica stiind ca esti acolo.....
Friday, December 24 2004 - 07:59 AM
Name:
ELIZA
Comments:
Pt. Bob:tot timpul vorbea numai de tine. Nu credeam ca va poate desparti ceva. Ramai cel mai bun prieten al lui. Va leaga muntele si amintirile, mult prea multe. Sper din tot sufletul sa le poti suporta, macar tu.
Friday, December 24 2004 - 07:32 AM
Name:
ELIZA
Comments:
Pt. Bob:tot timpul vorbea numai de tine. Nu credeam ca va poate desparti ceva. Ramai cel mai bun prieten al lui. Va leaga muntele si amintirile, mult prea multe. Sper din tot sufletul sa le poti suporta, macar tu.
Friday, December 24 2004 - 07:32 AM
Name:
ELIZA
Comments:
Pt. Bob:Tot timpul vorbea numai de tine. Ai fost intr-adevar cel mai bun prieten al lui. Nu credeam ca ar putea sa va desparta ceva. Si totusi va ramane muntele si mult prea multe amintiri. Sper sa ai puterea sa le suporti.
Friday, December 24 2004 - 07:28 AM
Powered by DRBGuestbook · PHP Web Hosting and Free PHP Scripts