Viorel Negoita

Sign Guestbook
Challenge Image

Current Entries

Viewing entries 181 through 210 (Total entries: 225)

Name:
Carmen FLOREA (Bucuresti)
Comments:
A trait frumos si intens fiecare clipa, de parca stia ca timpul se va opri pentru el in pragul Tineretii. Patima Muntelui l-a pierdut, ca orice Patima care ucide.\nS-a dus in Ceruri printre Ingeri sa slaveasca Nasterea Domnului! \nSa-i fie tarina usoara si calea luminata, acolo sus pe Muntele Domnului!
Friday, December 24 2004 - 01:53 AM
Name:
eden (Constanta)
Comments:
Pe cei care ii iubeste, Dumnezeu ii cheama de tineri langa El.\n\nSincere condoleante familiei.\nDumnezeu sa-l odihneasca!
Friday, December 24 2004 - 01:33 AM
Name:
Cristian BOBOC (Bucuresti)
Comments:
Fane, am ramas noi, avem de facut muntii pe care-i planuisem cu el. TOTI MUNTII!!
Friday, December 24 2004 - 01:31 AM
Name:
Comments:
Dumnezeu sa-l odihneasca.\nIar tu Fane fi tare. Toata lumea este alaturi de tine.
Thursday, December 23 2004 - 04:16 PM
Name:
kyo-kywxz (Constanta)
Comments:
Eu nu l`am cunoscut .. dar ce am vazut aici pe acest site dupa decesul lui .. ma impresionat profund si sincer simt durere ... daca eu .. ca simplu necunoscut simt asta .. oare ce simte familia lui ? Nu cred ca isi poate cineva imagina!\nCondoleantele mele!
Thursday, December 23 2004 - 01:04 PM
Name:
coleg
Comments:
A FOST UN COLEG EXTRAORDINAR, MA UIT LA POZE SI NU-MI VINE SA CRED. \nDUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA!
Thursday, December 23 2004 - 01:01 PM
Name:
iulia
Comments:
...un inger care a incercat mereu sa ajunga mai sus decat ceilalti. acum a reusit.\nte vom iubi mereu. dumnezeu sa il odihneasca.
Thursday, December 23 2004 - 12:40 PM
Name:
MLL
Comments:
Dumnezeu sa il ierte si sa ii fie tarana usoara.\n\nA fost un coleg extraordinar....\n BAFTA ACOLO SUS !!!!
Thursday, December 23 2004 - 07:48 AM
Name:
C. ANTONIU
Comments:
DUMNEZEU SA-L IERTE SI SA-L ODIHNEASCA-N PACE...
Thursday, December 23 2004 - 04:57 AM
Name:
Andrei Vocurek (Bucuresti)
Comments:
Dumnezeu sa-l ierte! Sa-l pomeniti atunci cand va ganditi la munte si inaltime. E sus acum si poate e fericit. De ce oare e viata cruda? Condoleante familiei si prietenilor sai... Va fi mereu in voi, cu voi si pentru voi... prin VOI. Al vostru, Kerucov
Thursday, December 23 2004 - 04:23 AM
Name:
Brezean Octavian (Bucuresti)
Comments:
Buna ziua, \nDoresc sa transmit sincere condoleante familiei, prietenilor si cunoscutilor lui Viorel Negoita. Veste ca Viorel s-a stins din viata m-a nelinistit, mi-a dat un sentiment profund de regret si tristete.\nIn 1996 muntele a aruncat una din cele mai grave boli asupra tatalui meu: epilepsia. 5 ani mai tarziu s-a stins din viata in urma unei crize puternice. O avalansa mi-a ucis unul din cei mai buni prieteni. Am continuat sa iubesc muntele si oamenii care il poarta in suflet. Am trait adevarate tragedii cu si despre oameni de munte, unii cunoscuti, altii necunoscuti. De fiecare data cand se intampla o astfel de tragedie nu mai sunt om. Nu ma pot gandi la ce este in sufletul parintilor, prietenilor, cunoscutilor, dar mai ales in inima lui Stefan, care a fost langa el.\nDoresc sa aflu unde este inmormantat Viorel pentru a merge sa spun niste ganduri la mormantul acestuia.\nVa multumesc din suflet.\nDumnezeu sa-l odihneasca!\n\nBrezean Octavian\nbornescu2000@yahoo.com
Thursday, December 23 2004 - 02:30 AM
Name:
Andrei Dudescu (Ploiesti)
Comments:
Nu l-am cunoscut personal, dar am trait prin franturile de amintire si gand prezente pe site-ul lui toate clipele minunate petrecute pe Munte de el si prietenii lui. Noi cei ce iubim Muntele si ne-am facut din asta un Crez suntem alaturi de familie si de prietenii lui in aceste clipe nespus de grele. Uneori Muntele in imensa lui dragoste pentru noi ne imbratiseaza si vrea sa fim alaturi de el pentru totdeauna.\n\n\n\nDumnezeu sa-l odihneasca in pace.
Thursday, December 23 2004 - 01:39 AM
Name:
Petre Mates (Gaesti)
Comments:
Sufletul lui sa se odihneasca in pace.\nDumnezeu sa-l ierte !
Thursday, December 23 2004 - 01:00 AM
Name:
Adrian Dinca (Bucuresti)
Comments:
Sincere condoleante familiei! Cuvintele nu sunt de ajuns sa-mi exprime durerea pentru acest tragic eveniment!
Wednesday, December 22 2004 - 06:35 PM
Name:
Valentin Crista (Bucuresti)
Comments:
Cuvintele nu pot exprima durerea din suflet atunci cand pierzi pe cineva,iar el era shi al nostru, al tuturor celor ce iubim muntele...\nDUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA \n
Wednesday, December 22 2004 - 04:05 PM
Name:
Rosu Marian (Bucuresti)
Comments:
Prea devreme s- a dus sa se intalneasca cu luptatorii din armata lui Odin...\nVei fi mereu cu noi in munte si in suflete...\nRIP
Wednesday, December 22 2004 - 03:42 PM
Name:
Mihai (Bucuresti)
Comments:
Cunoscut:\nGoe a fost omul nepotrivit la momentul nepotrivit , o moarte de neconceput care a lovit intr-un moment in care viata unora de-abia incepe dar asta nu a fost si cazul lui Goe care trait mai intens decat multi altii. Odihneasca-se-n pace. Condoleante familiei si prietenilor si Fane : Tine-te bine si mergi inainte
Wednesday, December 22 2004 - 03:27 PM
Name:
manuela (colega)
Comments:
nu-mi pot imagina ca s-a intamplat , el va ramane langa noi mereu, parca intra pe usa cu zambetul pe buze!\neste o mare pierdere!
Wednesday, December 22 2004 - 02:42 PM
Name:
Negut Bogdan (Bucharest)
Comments:
Acum a ajuns mai sus decat a visat vreodata... Dumnezeu sa il odihneasca.
Wednesday, December 22 2004 - 02:22 PM
Name:
Emy B. (Grafrath)
Comments:
Dumnezeu sa-L Odihneasca...si sa-I fie tarana usoara!!! Un alt mare spirit montagnard a apus acolo unde se simtea cel mai bine: pe munte. Condoleante Familiei si Prietenilor!!! Optimismul Lui incurabil si pofta Lui de viata vor ramane vesnic in memoria noastra!!!
Wednesday, December 22 2004 - 01:59 PM
Name:
Thomas
Comments:
D-zeu sa aibe grija de sufletul lui si sa-l odihneasca in pace.
Wednesday, December 22 2004 - 01:59 PM
Name:
Ciorba
Comments:
Sincere condoleante celor apropiati. Eu deja ma gandesc ca de fapt la chemat muntele la el (pare mai frumos asa).\nFane fi tare si nu te lasa rapus.
Wednesday, December 22 2004 - 01:50 PM
Name:
adriana
Comments:
soarta a fost mult prea cruda, nu merita asa ceva.. nu pot sa inteleg de ce trebuia sa se intample asta, oricum nu mai conteaza acum.. \nn-o sa-l uitam niciodata!
Wednesday, December 22 2004 - 01:23 PM
Name:
adriana (ploiesti)
Comments:
va multumim pentru poze, desi e f dureros, mai ales cand te gandesti la ziua aia nefasta.. totusi, stie cineva ce s-a intamplat mai exact? eu am aflat de la stiri si nu am putut sa ascult pana la sfarsit.. a fost avalansa sau hemoragie? \nva rog sa-mi spuneti si mie unde urmeaza sa fie inmormantat..
Wednesday, December 22 2004 - 01:20 PM
Name:
Bogdan Boboc (Bucuresti)
Comments:
incredibil.. nu-mi vine sa cred... de fiecare data cand ma gandesc la el, imi dau lacrimile.. soarta a fost prea crunta cu el, cu parintii lui, cu prietenii lui...\no sa ramana amintirea...sa ne straduim cu totii sa fie o amintire vesnica!!!
Wednesday, December 22 2004 - 01:16 PM
Name:
alex popescu
Comments:
Sper ca pana la final cararile i-au fost atat de ''salbatice'' pe cat si-a dorit. Nu ne-am mai vazut de foarte de mult insa din poze pare sa fi avut o viata plina pana in ultimul moment.
Wednesday, December 22 2004 - 12:28 PM
Name:
Erhan
Comments:
Ma uit la poze... A trait in 25 de ani mai mult decat majoritatea intr-o viata!\nOdihneasca-se in pace!
Wednesday, December 22 2004 - 12:25 PM
Name:
Dandarila Marian (Cluj)
Comments:
Nu l-am cunoscut din pacate,dar ma intristeaza fiecare accident pe munte... Sincere condoleante ! Sa ii fie tarana ushoara...
Wednesday, December 22 2004 - 11:02 AM
Name:
C M
Comments:
''Omagiul alpinistilor\n...\nNinge sfant si pagan\nNumai ochii ne raman\nDespartirea s-o mai vada\nCaci in munti noi ne-am stins\nSi-am ajuns de-atata nins\nNiste oameni de zapada\n...''\n\nDumnezeu sa-l odihneasca si sa aduca pace familiei si prietenilor...
Wednesday, December 22 2004 - 10:55 AM
Name:
Ciprian
Comments:
Sa-i fie tarina usoara!
Wednesday, December 22 2004 - 10:44 AM
Powered by DRBGuestbook · PHP Web Hosting and Free PHP Scripts